“Ik heb geleerd dat ik niet stoer hoef te doen en ik kan beter met dingen omgaan.”

“Ik vond het meestal leuk en leerzaam. Ik heb er veel aan gehad en veel dingen ook al echt gebruikt.”

“Ik ben blij dat ik mee heb gedaan want ik denk nu niet meer zo snel dat ik het niet kan of dat iets niet lukt.”

“Ik heb nu wel meer zelfvertrouwen en dat is heel fijn.”

“Ik wil jullie bedanken omdat het nu eerder stil is in de klas.”

“De ontspanningsoefening heeft me veel gedaan en het was fijn omdat het bij de oefening op de matjes zo rustig was en in de klas is het vaak druk.”

“Ik heb veel geleerd van jullie bijvoorbeeld dat wat 1 ballon is en wat 0 en 10.”

“Jullie hebben het leuk opgericht allemaal en de dingen leuk bedacht. Het gaat nu ook beter in de klas. De juf heeft het nog vaak over jullie dingen en dat is goed.”

“Bedankt voor de rust in de klas.”

"Ik vond het fijn dat u bij ons in de klas kwam. Het gaat nu beter in de klas en we gebruiken geen kruisjes meer. En we praten bijna nooit meer door de klas en we zijn meer onszelf geworden. Bedankt!

"Ik heb geleerd om ballon één te zijn. Ik probeerde eerst altijd stoer te zijn, want dan zat ik gewoon niet lekker en met de sleutelbos heb ik ook veel geleerd om jezelf te zijn."

"Dank u wel voor wat we van u hebben geleerd. We zijn nu veel rustiger in de klas."

"Ik heb geleerd dat ik mezelf mag zijn en dingen leren mag. Dat het niet erg is dat je iets niet kunt. Ik mag er zijn zoels ik ben, zoals ik doe, zoals ik mij thuis voel!"

"Ik heb meer zelfvertrouwen. Niet snel meedoen met pesten. Door u is er rust in de klas gekomen en in onze klas is bijna geen ruzie meer en er staan geen kinderen meer op het bord."

"Ik heb van u geleerd dat ik gewoon kan zeggen dat ik het er niet mee eens ben en dat ik m'n gevoelens kan delen."

"Ik heb het meest geleerd van de sleutelbos. Ik heb het nu beter. Het gaat nu super goed met mij. Thuis gaat het ook beter."

"Ik heb geleerd dat als iemand wat zegt dat ik met 1 ballon moet reageren. Ik durf nu te zeggen als ik het er niet mee eens ben en dat we samen sterker zijn en dat is zelfvertrouwen."

"Ik vind het jassenspel leuk om te leren en om mezelf te zijn vind ik leuk en dat heeft u me geleerd!! Bedankt daarvoor!